Klacht: Ik bel dus ik besta.

op 26 januari 2014 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor twee mobiele telefoons een abonnement van tele2.
Na een brand zijn deze verloren gegaan. Gebeld met tele2 met de vraag of ik een nieuwe simkaart kon krijgen.
Na 3 afdelingen en 5 medewerkers langsgegaan te zijn (omdat ik nergens bestond)was er uiteindelijk een dame die zag dat ik toch echt klant ben. Zij beloofde mij (in augustus) z.s.m. een nieuwe simkaart op te sturen. Tot op de dag van vandaag nog niets gezien.

Wél kreeg ik een telefoontje van een incassobureau met een vordering van € 35 van tele2. Ik gaf duidelijk aan dat als tele2 meent een vordering te hebben (de bedragen worden automatisch afgeschreven) ze contact met mij op mogen nemen.
Uiteraard tot op heden niets vernomen.

Vandaag ontving ik een brief van een ander incassobureau met dezelfde vordering, maar waarop dan?

Gewenste Oplossing:

Onmiddellijke stopzetting van mijn contract en een overzicht van welke kosten er zogenaamd zijn. Als er kosten zijn (voor die nooit ontvangen simkaart w.s.)? betaal ik natuurlijk, maar ik weet graag waarvóór ik betaal.
Ik heb zelfs nog nooit een factuur gehad, maar afschrijven kan tele2 als de beste.

Alle klachten die gemeld zijn door Neighbrs