Klacht: IJzeren frame van matras drukt door

op 23 december 2012 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Leen Bakker,

Een jaar geleden heb ik bij jullie de boxpring Riga aangeschaft samen met het binnenveringmatras Riga. Ik merk al een paar weken dat ik het ijzeren frame voel doorkomen als ik op mijn zij lig. Ik draai het matras regelmatig om maar helaas werkt dit niet. Ik heb inmiddels dusdanig last (lees, slechte nachtrust) van het frame dat ik genoodzaakt ben om het logeermatras uit de kast te halen.

Groeten,
Daisy

Ps heb geen overgewicht.

Gewenste Oplossing:

Graag ontvang ik een ander matras (120X200cm) van dezelfde of betere kwaliteit, omdat mijn huidige Riga matras niet functioneert naar behoren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door D De G