Klacht: Iets betalen wat we terug hebben gestuurd

op 29 september 2016 over Lucardi in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We ontvingen een horloge en m’n zoon had allergie we hebben toch terug gestuurt naar aanleiding van een telefoon gesprek met 1 van de medewerkers van lucardi nu kregen we weert horloge terug met een rekening van 40 euro extra vanwege te laat betalen terwijl er over gebeld is 2x en moet nu voor 1okt 71.00 betalen

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik t alsnog terug mag sturen dit is geen stijl van handelen tegen over mensen die eerlijk zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lucardi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lucardi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bettie Roosjen