Klacht: i.m.s storing op mijn smartphone

op 27 september 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede middag,sinds dit weekeinde na 1 update van samsung en daarna van Android welke volgens mij niet helemaal is afgewerkt, krijg ik elke keer op mijn scherm voornoemde storing plus dat mijn smartphone hierdoor slecht werkt.Hoe word deze storing veroorzaakt en hoe los je dit op??

w.a.korevaar.
beverwijk

Gewenste Oplossing:

Ik ben weer tevreden als mijn telefoon weer normaal werkt ,en die storing verholpen is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door srilanka1953