Klacht: HP photosmart 5525 doet niets meer

op 06 oktober 2016 over HP in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb precies 2 jaar geleden een HP photosmart 5525 aangeschaft met originele cartridge. Vanwege de kosten heb ik daarna andere cartridges gebruikt. Dit heeft altijd prima gewerkt. Tot een week geleden na een software update, kreeg een foutmelding over de inktkop. Ik moest de printer uit en weer aanzetten. Het aanzetten ging echter niet meer. Printer doet nu helemaal niets meer. Het ligt niet aan de voeding die is gecontroleerd. Printer gaat helemaal niet meer aan.

Gewenste Oplossing:

Ik vind dat HP niet zomaar zonder vooraf waarschuwen en update mag uitvoeren en hiermee je printer blokkeren. Per slot van rekening is de printer al aangeschaft. De update moet teruggedraaid worden en printers die hierdoor niet meer werken zouden kosteloos gerepareerd danwel vervangen moeten worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HP

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door n.boussam@gmail.com