Klacht: HP Pavilion slechte kwaliteit

op 21 februari 2018 over HP in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een paar maanden geleden heb ik (voor veel te veel geld) de HP Pavilion Power 15-cb091nd Laptop gekocht. Echter ontstaat er een rand van kleine ‘puntjes’ schade op de cover onder het toetsenbord. Dit is erg vervelend, omdat het zo in het zicht is. Ik ben altijd zéér zuinig op mijn spullen en draag bijvoorbeeld geen horloges oid. Ik denk dat het komt door het dichtklappen van de laptop, die raakt dan een rand onder de camera.

Gewenste Oplossing:

Tevreden ben ik als HP mijn laptop kostenloos repareert/vervangt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HP

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mats2505