Klacht: houden zich niet aan de wet koop op afstand

op 29 juni 2017 over Catawiki in de categorie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een platinum ring aangeschaft via Catawiki met een diamant bij een Engelse aanbieder, in de omschrijving stond dat de diamant in de ring een SI1 kwaliteit is maar bij ontvangst had ik hier mijn twijfels over. Ik heb de ring laten controleren bij twee verschillende partijen en het blijkt om een ring met een steen van hele lage kwaliteit te gaan (PI3). Ik heb Catawiki gebeld en ze adviseerde mij om een annuleringsverzoek in te dienen omdat het nog binnen de termijn van de wet koop op afstand viel, dit was de snelste manier om de koop ongedaan te maken. Nu wijst men het af omdat de ring niet onder die voorwaarde valt. De ring is niet voor mij op maat gemaakt!

Gewenste Oplossing:

Ring terugsturen en geld terugstorten

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Catawiki over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door FPHaarlem