Klacht: horloge veel kleine beschadigingen en binnen anderhalf jaar stuk

op 14 september 2016 over Calvin Klein in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De glasplaat van mijn horloge had bij normaal gebruik al snel kleine beschadigingen in het glas. Er kwamen er steeds meer bij. (Ik geef niet zo om perfectie, dus ben er nog niet mee terug gegaan.) Maar ineens tijdens een dans feestje begeeft het scharnier het. De winkel zegt dat hij nog nooit zo’n beschadigde horloge heeft gezien en insinueert dat ik er veel te wild mee ben geweest. Hij geeft mij geen schijn van kans op garantie. De garantie is 2 jaar!!! Ik ben ruim op tijd en heb niets raars gedaan, maar gewoon geleefd.

Gewenste Oplossing:

Als het horloge gerepareerd wordt: het scharnier EN het glas. Of...als het niet anders kan...een nieuwe.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Calvin Klein

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Calvin Klein nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door etskethie