Klacht: Horloge nooit uitgeleverd door Horlogeshopper.nl

op 06 juli 2012 over Horlogeshopper.nl in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 26/05/2012 een horloge besteld bij de horlogeshopper.nl maar het is helaas nooit uitgeleverd. Na vele malen te hebben geprobeerd contact te zoeken tel/e-mail heb ik het opgegeven. Website is volgens mij ook weg. Ik heb aangifte gedaan bij de politie.
Ook heb ik contact opgenomen met thuiswinkelkeurmerk mail en tel ook daar hoor je niets van terug. ik zou tot 2x toe terug gebeld worden maar niets van hen gehoort. Ook op e-mail wordt niet gereageerd, alleen een mail dat de klacht zo snel mogelijk behandeld gaat worden maar ik heb hier ook mijn twijfels over.
*Als horloge alsnog uitgeleverd iszal ik dat hier laten weten.

Gewenste Oplossing:

Alsnog uitlevering van horloge of mijn geld terug

Alle klachten die gemeld zijn door w35awa