Klacht: Hoodie niet geleverd

op 15 mei 2020 over Teezily in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

28 mrt heeft mijn man een fantastische mooie trui voor me besteld, met tekst wat op ons slaat: een verwend vrouw, bezet door een september man. Zou 15 dagen duren. 1 maand erna nog niks mogen ontvangen . Mailtje gestuurd… 13 mei zou t binnen moeten zijn. Ik heb nog niks mogen ontvangen. Zo jammer dit. Was een dure trui

Gewenste Oplossing:

Of mn geld terug of alsnog mn trui geleverd hebben

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Teezily

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Teezily nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Corina Prins - Alfing