Klacht: hondje voor toegangspoortjes

op 07 juni 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag 7 juni naar Lidl non food. Al jaren zet ik mijn kleine hond direct na schuifdeuren vòòr toegangspoortjes neer. Mijn hondje gaat daar rustig liggen en niemand heeft hier last van.De afstand tot de schuifdeuren naar buiten is anderhalve meter. Nog nooit is hier een probleem van gemaakt tot vandaag. Uw beveiligingsbeambte had hier grote problemen mee. Wilde niet met mij in discussie, sterker nog liet mij in het geheel niet uitpraten! Ik heb uiteraard begrip voor een beleid dat een hond niet IN de winkel mag maar dit is spijkers op laag water zoeken. Ben erg teleurgesteld over deze gang van zaken.

Gewenste Oplossing:

Mijn hondje kon hier al jaren zitten, vaak nog achter de winkelwagentjes zonder enig probleem. Het is een non food winkel. Ik zou graag zien dat dit zonder probleem gewoon kan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Christa Janssen