Klacht: hoge rekening

op 02 september 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo

Ik heb ik heb mijn 21 juli sms gekregen dat mijn juli rekening klaar staat. daarna ik heb niks gehoord van vodafone. tot 29-08–2016.ik heb mijn bankrekening bekijkt en daar staan dat vodavone van mijn rekening 112,59 euro gehaald. mijn maand bedraag was 39 euro per mand,onbeperkt sms en bellen en 3 gb internet. en ik heb 06-07-2016 overgestapt naar andere provider.dus heb ik niet meer gebruikt gemaakt va af die tijd.

Nu ik wil graag duidelijk voor welk dinst vragen jullie zo veel geld en zeker ik wil alle detail op papier naar mij te sturen.
Anders ik ga wel naar mijn advocaat.

Alvast bedankt
S.Yilmaz
mijn nummer is 06 493 99 874

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag correct informatie en zorgvuldige en eerlijke behandeling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Salahittin