Klacht: Hoge kosten vage abonnementsdienst Whooshah

op 31 augustus 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Klacht al neer gelegd bij Vodafone maar afgescheept dat het mijn eigen schuld is. Sinds mijn laatste factuur zie ik dat ik torenhoge kosten maak voor een vage dienst genaamd Whooshah. Ik betaald hier 5 euro per week voor en de teller staat al op 40 euro inmiddels. Ik heb mij nooit en te nimmer aangemeld voor deze dienst! Als dit zo is zie ik graag bewijzen maar Vodafone geeft alleen aan dat ik op akkoord heb gedrukt? Vage bende en een samenwerking tussen provider en oplichters. Heel internet staat vol met deze klachten en Vodafone laat het gebeuren.

Gewenste Oplossing:

Ik wil per direct het teveel betaalde bedrag voor deze dienst terug gestort hebben door Vodafone!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gerard058