Klacht: Hoge belkosten door vergeten klikje bij pakketvernieuwing

op 13 december 2017 over Solcon in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Altijd tevreden geweest met Solcon. Maar nu ik eind september een breder pakket heb besteld met meer MB’s, blijkt het telefoonabonnement niet mee te zijn gegaan. Het ligt vast aan mij, maar uit het invulformulier is me dit helemaal niet duidelijk geworden.
Toen ik het eenmaal opmerkte was de wijziging gauw geregeld. Maar Solcon is niet bereid mee te denken over de onnodig gemaakte meerkosten van ca. 70 euro (gemaakte kosten minus gewone abonnementskosten), ook niet als ik voorstel om het met een administratieve toeslag te doen. Desgevraagd noemt men dat ‘fraude’.
Een vreemde en kostbare ervaring!

Gewenste Oplossing:

Wanneer er een deal komt: ik betaal 10 euro administratiekosten, Solcon betaalt de gesprekskosten tussen 28 sep en 13 dec en berekent voor die periode alleen abonnementskosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Solcon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Solcon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wat is dit opeens