Klacht: Hoesje valt open

op 26 juli 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds een paar weken heb ik een Samsung galaxy s7 edge. Doordat deze telefoon bekend staat om de hoge reparatiekosten heb ik speciaal een duurder hoesje van Samsung zelf gekocht á €50,-. Vandaag is mijn telefoon voor het eerst gevallen en tot mijn verbazing lag hij met het scherm op de grond waarbij het hoesje opengevallen was waardoor het geen bescherming biedt. Het scherm is gelijk gebroken! Ik vind dit teleurstellend van zo\’n beschermhoes!

Gewenste Oplossing:

Schermreparatie en een goed beschermende hoes welke niet open gaat indien de telefoon mogelijk zal vallen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door xEva1