Klacht: Hoesje samsung s7 edge

op 30 augustus 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een origineel telefoonhoesje voor telefoon aangeschaft die binnen 2 maanden al verrimpeld was. Na vervanging door belsimpel is nu binnen 2 maanden weer hetzelfde aan de hand. Ik zou graag mij geld terug willen omdat ik geen vertrouwen meer heb in dit product.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kimvr