Klacht: Het slechtste modehuis van de wereld – Modetalente

zalm0906 op 10 juli 2020 over Modetalente in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

bestelling geplaatst en betaald E 130. Duurt maanden, ontvang dan in delen de order. Slechtte kwaliteit, lijkt niet op de foto’s, zelf trui met vlek er op. Ik mail vaak naar klantenservice waar ik de troep terug kan sturen. Ze antwoorden niet. Ik wil mijn kleding retour zenden en mijn geld terug. Tot op heden geen reactie, ook niet na 10 emails.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld retour krijg, inclusief excuses.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Modetalente

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Modetalente nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zalm0906