Klacht: Het Proeflokaal te Horst

op 26 september 2016 over Social Deal in de categorie Waardebonnen- en voucher aanbieders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer / mevrouw,

Middels dit schrijven wil ik mijn klacht indienen over het proeflokaal te Horst wat bij uw site aangeboden staat.

Op uw site zijn van het Proeflokaal te Horst diverse arrangementen te koop aangeboden.

Ik heb hier diverse voucher van gekocht en ik ben eerdere keren hier altijd erg tevreden over geweest. Dit was voor mij de aanleiding om meerdere voucher te kopen .

Op 25 september 2016 omstreeks 19.45 uur was ik met 8 andere vrienden bij het Proeflokaal te Horst. Ik gaf kenbaar aan de bediening dat ik over Social Deal vouchers beschikte en deze graag wilde inzetten. De vrouw van de bediening gaf aan dat deze vouchers van Social Deal die dag niet beschikbaar waren in verband met een evenement wat in de middag had plaats gevonden in het centrum van Horst. Ik heb de bediening uitgelegd dat dit niet conform de voorwaarden is die bij uw bedrijf worden aangeduid. Op uw site staat dat de vouchers van dinsdag tot en met zondag geldig zijn, vanaf moment van aankoop tot en met 14 december 2016. De bediening gaf kenbaar dat hun dit hadden gecommuniceerd middels hun eigen site alsmede Facebook. Daarop heb ik aangegeven dat ik de vouchers niet bij hun eigen site of Facebook koop. Tevens heb ik aangegeven dat ik extra voor deze avond de vouchers had gekocht, aangezien wij niet over een andere geschikte datum beschikken voor de einddatum. De bediening bleef Meerdere malen zeggen dat de voucher niet in ontvangst konden worden genomen. Hierop hebben wij het pand verlaten en bij een ander horecalocaliteit onze avond voorgezet. Door bovengenoemde waarnemingen heeft het Proeflokaal te Horst, wat middels uw site staat aangeboden niet aan onze verwachting voldaan.

Ik heb zoals uw wellicht kunt zien velen voucher gekocht bij uw bedrijf en ik ben hier altijd erg tevreden over geweest. Ook ben ik van mening dat Social Deal niet geheel verantwoordelijk is voor bovengenoemde ervaring. Hierdoor heb ik ook niet de verwachting van Social Deal dat het gehele bedrag van 9 vouchers vergoed wordt. Wel ben ik van mening dat ik van Social Deal mag verwachten dat er juiste informatie opuw site staat. Mijn inziens is het redelijk om de helft van de gemaakte kosten van 9 vouchers ( 3 bob arrangementen van 4 drankjes en 6 high beer arrangementen van 4 speciaal bieren ) te vergoeden, aangezien wij geen geschikte datum voor de einddatum van de vouchers hebben.

Als bijlage is waarneembaar wat er op de site van Het Proeflokaal stond.

Met vriendelijke groet,

Rob Keijsers

Gewenste Oplossing:

Zoals bovengenoemd reeds aangegeven ben ik tevreden indien Social Deal de helft van de gemaakte kosteniet vergoed.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Social Deal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Social Deal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Social Deal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Social Deal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Social Deal

Heeft op 11 januari 2018 om 09:34 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Rob,

Dankjewel voor je melding. Deze heb je in 2016 ingediend via Klacht.nl. Wij hebben de vouchers toen voor je geannuleerd en de melding was naar wens opgelost. Echter zien wij dat de klacht nog niet op opgelost staat. Graag vernemen we in een reactie op dit bericht of we de klacht kunnen sluiten en of we eventueel nog iets voor je kunnen betekenen.

Ik kijk uit naar je reactie!

Groetjes,
Roxanne van Social Deal

Alle klachten die gemeld zijn door RobKeijsers