Klacht: Het aanmelden lukt niet.

op 13 mei 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Brief ontvangen om mij aan te melden. Dit heb ik meerdere keren geprobeerd, doch als mijn e-mail adres (db.versluis@quicknet.nl) invoer, krijg ik te zien dat het e-mail adres al bekend is in het systeem. Ik kom dus niet verder om de aanmelding af te ronden.

Gewenste Oplossing:

Indien vorenstaande is gerealiseerd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door D.Versluis