Klacht: hema worst altijd op

op 11 oktober 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik kom al weken lang om de 2 dagen ongv bij hema filiaal hoek van holland om een halve worst vragen. en hij is altijd op. hoe kan dit? als ik in rotterdam naar de hema ga hebben ze altijd worsten klaar. ik word er erg gefrustreerd van al kom ik om de 2 dagen mijn lievelings snack halen en iedere keer krijg ik een ander excuus waarom hij er niet is. je zou zeggen dat al komt er iedere keer iemand om een worst vragen en je hem iedere keer weer met lege handen weg moet sturen dat je er dan rekening mee houdt.

Gewenste Oplossing:

als een keer het aanbod op de vraag word afgestemd. en er gewoon opgelet word of de worst mischien bijgevuld moet worde

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door joris87