Klachten over HEMA Lekker Weg

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen

18 klachten gemeld
1.4 /10
47 stemmen
47

Tijdslijn

Geachte heermevrouw, Vorig jaar ontving ik van vrienden een cadeaubon van Hema lekkerweg 3 gangenmenu voor twee. On te beginnen we wonen in Weert en in de buurt zijn geen restaurants. Daarnaast komt dat ik vanaf vorig jaar oktober vorig jaar... Lees meer

2 2,5 jr geleden schijnen wij een bon gekregen te hebben van 137 euro Naar verluidt hebben wij die ook betaald. Vandaag kreeg mijn man een telefoontje over een bedrag van 700 euro dat nog open zou staan..de meneer aan de telefoon... Lees meer

Een niet betaald schoonheidspakket

Klacht van op 06 juni 2018 over HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen

Vandaag 22-5-2018 gebeld door Business Collect. Ik zou op 12 december 2015 een schoonheidspakket via telemarketing hebben gekocht. Ze lieten mij een bandje horen, met een snel sprekende dame die mij bevestigingen vroeg waar ik 'ja' op zei. Het bandje... Lees meer