Klachten over HEMA Lekker Weg

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen

2 klachten gemeld
2.5 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Aanschafdatum niet vermeld

Klacht van op 24 augustus 2020 over HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen

Aangezien wij een cadeaukaart hebben ontvangen Voor 2 personen waarvan de aanschafdatum niet staat vermeld op het doosje, hebben wij niet gedacht dat er een termijn aan was vastgesteld ,omdat de aanschafdatum niet vermeld staat zou dit toch onbeperkt moeten... Lees meer

Ik heb geprobeerd te reserveren bij ‘Romantik Parkhotel het Gulpdal’ in Slenaken. Ik heb hierover vooraf gebeld om te reserveren op de gewenste datums, dat kon er waren kamers beschikbaar. Totdat ik daarna aangaf dat ik gebruik wilde maken van... Lees meer

kan niet reserveren.

Klacht van op 15 april 2019 over HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen

Heb een cadeaubon gehad voor ons 50 jarig huwelijk .Helaas is mijn man een week later plotseling overleden. Nu wil ik er gebruik van maken met mijn dochter,maar helaas kan ik wat ik wil(4 verschillende) niet terecht.. resort hotel in Mill zei... Lees meer

Geen klachten over de winkel maar wel over HEMA Lekker Weg en dan vooral de slechte klantenservice daarvan. Bij het verzilveren van de bon ging iets mis, daardoor geen voucher ontvangen maar tegoed was wel verdwenen. Inmiddels zijn we enkele... Lees meer