Klachten over HEMA Lekker Weg

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen

2 klachten gemeld
2.0 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Ik heb geprobeerd te reserveren bij ‘Romantik Parkhotel het Gulpdal’ in Slenaken. Ik heb hierover vooraf gebeld om te reserveren op de gewenste datums, dat kon er waren kamers beschikbaar. Totdat ik daarna aangaf dat ik gebruik wilde maken van... Lees meer

kan niet reserveren.

Klacht van op 15 april 2019 over HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen

Heb een cadeaubon gehad voor ons 50 jarig huwelijk .Helaas is mijn man een week later plotseling overleden. Nu wil ik er gebruik van maken met mijn dochter,maar helaas kan ik wat ik wil(4 verschillende) niet terecht.. resort hotel in Mill zei... Lees meer

Geen klachten over de winkel maar wel over HEMA Lekker Weg en dan vooral de slechte klantenservice daarvan. Bij het verzilveren van de bon ging iets mis, daardoor geen voucher ontvangen maar tegoed was wel verdwenen. Inmiddels zijn we enkele... Lees meer