Klachten over HEMA Lekker Weg

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen

6 klachten gemeld
2.0 /10
3 stemmen
3

Tijdslijn

saunabon verlopen

Klacht van HFStokkel op 04 februari 2022 over HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen

In september 2021 was onze saunabon verlopen, vanwege en corona en ernstige ziekte, waardoor we niet naar de sauna mochten. In de weken ervoor heb ik telefonisch contact gehad hierover met het servicekantoor. Zij vertelden mij dat ik moest mailen,... Lees meer

Verlopen cadeaubon sauna voor 2

Klacht van Foppenpolder6 op 25 augustus 2021 over HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen

Ik heb in 2019 een lekkerweg cadeaukaart gekregen sauna voor 2. Door ernstige persoonlijke omstandigheden kon ik het eerste jaar er geen gebruik van maken en daarna kwam Corona. Begin dit jaar wilde ik hem wel gebruiken. maar warende sauna's nog... Lees meer