Klacht: Helpdesk onbereikbaar

op 02 juli 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb inmiddels 4 x geprobeerd (op twee verschillende dagen en tijdstippen) om via de helpdesk van ziggo (0800 0620) een defect modem te melden. Ik krijg echter steeds als antwoord dat de helpdesk wegens grote drukte mij niet te woord kan staan. Het verzoek is om het later nog eens te proberen, waarna dezelfde boodschap volgt.

Ik heb ook een klachtformulier ingevuld en ik heb daar na 5 dagen nog steeds geen antwoord op gekregen. Conclusie: als je op dit moment een storing of probleem hebt met een ziggo aansluiting wordt je niet geholpen!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik contact heb gehad en wanneer mijn defecte modem vervangen is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Herman G