Klacht: Help mij van deze kaart af

op 23 maart 2013 over Benchmarke​r in de categorie Creditcards

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

opnieuw na een jaar nadat ik weer 30 euro betalld heb eb n ik nog niet van deze kaart af, en moet ik opnieuw 30 euro betalen voor een account die niet actief is omdat rest gegevens niet binnen zijn, dus vreemd dat ik 30 euro bijdragen moet leveren. maar heb ook nog nooit bevestiging ontvangen met aanvraag en klantnr dus kan ook niks opzeggen heb dit ook gevraagd in vorige klacht om van deze kaart aftekomen maar nog niks helaas . heb inmiddels wel weer brief van mkbusniness liggen om binnen 5 dagen 30 euro over te maken en worden mijn emails na benchmarker ook niet beantwoord

Gewenste Oplossing:

Alleen als ik van deze kaart en betalingen afkom

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Benchmarke​r

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Benchmarke​r nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stefanost