Klacht: helemaal niet leveren of na weken

op 02 augustus 2017 over Sarenza.nl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

meerdere keren hebben wij schoenen besteld bij Sarenza, de leveringen zijn echter een drama. Het gebeurt dat helemaal niet geleverd wordt of 7/8 weken later. inmiddels zou alles verbeterd moeten zijn, maar schoen op 26 juli besteld zijn er nog steeds niet en een dhl express zending staan nog steeds in het magazijn heb ik zojuist gelezen, dit zou binnen 24 uur geleverd moeten worden, daar betaal je 12 euro extra voor, ze hebben dus nog een uur de tijd om te leveren.
ik koop graag geox, als dit elders op internet verkrijgbaar zou zijn was ik al lang gestopt bij Sarenza

Gewenste Oplossing:

levering conform toezegging !

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sarenza.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sarenza.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door michiel van doornik