Klacht: Hele dure kaarten en servicekosten

op 07 mei 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kaarten gekocht voor Glory 42. Eerst 60 euro service kosten betaald waar ik niet van op de hoogte was. Daarna krijgen we kaarten binnen die vele malen lager zijn als wat ik er voor heb betaald. En ze gaven aan dat we 2 stoelen naast elkaar hadden maar dat is ook niet zo. Ben zeer teleurgesteld in viagogo! Nooit kaarten kopen bij deze oplichters!!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik de service kosten terug krijg. En kaarten naast elkaar krijg. Ook vind ik 60 euro bovenop een kaartje van 45 euro ook niet normaal.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angeliquejansen1985