Klacht: harmonicagaas slechte kwaliteit

op 22 juli 2016 over Cranenbroek in de categorie Tuin

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij cranenbroek op 12072016 25 meter groen harmonicagaas gekocht. Als je het gaas uitrolt dan haakt alles in elkaar en ben je uren bezig om de kopse kanten weer netjes te krijgen. De reden is dat de kopse kanten open staan en niet goed in elkaar gedraaid zijn. De haken staan open met als gevolg dat alles aan elkaar blijft haken. Ik heb al eerder een afrastering gezet en dit nog NOOIT zo meegemaakt.
De fabicagekwaliteit van dit gaas is allebelabberst.
Ben met deze rommel naar Cranenbroek gegaan en de reactie was dat ze NOOIT klachten hebben en dat al hun gaas zo is. Kennelijk is deze kwaliteit maat gevend voor cranenbroek!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cranenbroek

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cranenbroek nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht tommie 123

1 jaar geleden - Wat een enorm ARROGANT bedrijf zeg, die Cranenbroek, ze nemen klachten niet eens in behandeling.

Alle klachten die gemeld zijn door tommie 123