Klacht: Harde stukjes

op 02 mei 2016 over Drum in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi ik rook al jaren drum maar nu heb ik al twee keer drum gekocht bij winkel en nou zitten er ontzettend veel harde stukjes tabak in. Ben terug gegaan naar winkel en die verwezen mij door naar jullie. En zijden moet je het maar bij hun verhalen hun konden er niks mee. Ik vind het niet normaal moet er al veel voor betalen en dan krijg je dit er voor. Hoop dat jullie mijn klacht kunnen verhelpen mvg jeroen

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden wezen als ik een vergoeding zou krijgen voor de laaste twee keer

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Drum

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Drum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeroenvanvemde