Klacht: Haperend beeld

op 25 mei 2021 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al maanden haperend beeld dagelijks vanaf half 6tot ik naar bed ga. Ik heb maanden geleden nieuwe draadloze verbindingen geïnstalleerd en het ging een tijdje goed, maar de laatste weken is het zo er dat ik geen tv kan kijken. Elke dag alles opnieuw resetten en installeren, niets helpt. Vanavond op de chat met een dame die na een paar vragen de verbinding verbrak. Daarna met een dame die het doorzet voor de zoveelste keer naar de technische dienst. Ik krijg binnen 3 werkdagen bericht…

Gewenste Oplossing:

Als ik fatsoenlijk tv kan kijken en er een compensatie komt voor al die maanden dat ik dus alleen maar storing heb gehad.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marissa Kuijper