Klacht: handtas in vliegtuig

op 17 juli 2016 over Easyjet in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste, we waren net afgestapt uit het vliegtuig in Dubrovnic vanuit Schiphol toen ik onmiddellijk ben gaan melden dat er onder onze stoel nog een handtas was vergeten door ons. Ik ging het meteen melden en er werd me zeer onvriendelijk verteld, na het gebruik van de walkietalkie , dat er onder deze stoel en in het vliegtuig niets werd gevonden! Het is daarentegen onmogelijk dat ze er niet meer lag! Hoe kan ik vergoed worden en kan dit nagekeken worden zodat anderen dit niet hoeven mee te maken? Mijn vakantie was dus al verknalt zodra ik van het vliegtuig stapte…Mvg Ellen

Gewenste Oplossing:

Ik vermoed dat het in totaal iets van een 500€ zal gekost hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Easyjet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Easyjet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ellenvh13