Klacht: handdoeken actie

op 20 januari 2014 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben vaste klant bij Etos kom 2x permaand .Vandaag was ik er weer en wilde mijn spaarkaarten inleveren voor handdoeken,tot mijn verbazing was de actie voorbij ?er staat toch werkelijk dat ik tot 26 jan mijn kaarten in kon leveren?Belachelijk voor z’on groot bedrijf,dat ze de actie niet wegens succes konden afmaken.Handoeken zijn immers in overal in tekopen?Wat is het probleem.Voel me nu wel een beetje bedonderd en ben erg teleurgesteld!

Gewenste Oplossing:

Met 6 handdoeken of een compensatie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wilma staring