Klacht: Handbagage onnodig in het ruim gezet

op 13 september 2018 over Transavia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heermevrouw,

Nu hebben we gekozen voor een vlucht bij Transavia om 21.00 uur. Bij aankomst is er nog maar 1 mogelijkheid om de trein te halen. Maar onze handbagage moest perse in het ruim. Nu mis ik mijn bus trein naar huis en zijn we verplicht om een taxi te nemen van min. €30 euro. Ik vind dit erg slecht. Dit terwijl er andere passagiers die na ons binnenkomen, gewoon hun handbagage mee mogen nemen. Daarbij is er nog genoeg ruimte in de vakken boven en tegenover ons.

Ik hoop iets te horen!

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat mijn taxi vergoed word en dat er volgende keer beter mee word omgegaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Transavia

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Transavia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nrwijngaarde