Klacht: lang wachten

op 21 juli 2015 over Hamam Argana in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij binnenkomst kon er geen vriendelijke groet vanaf. Ik legde uit dat ik mijn papier van de vakantie veiling was vergeten ( dit is erg dom van mij en was niet in staat om 1.5 uur terug te rijden om hem op te halen) er was geen enkel begrip hiervoor en nors vertelde de dame mij dat ik het maar even moest mailen. Heel vlug werd er gezegd waar we heen moesten en wanneer we daar waren en het zou te lang duren moesten we maar na de rustruimte ( ik ben daar voor de eerste keer dus joost mag weten waar de rustruimte is) nadat ik en mijn moeder de rust ruimte hadden gevonden hebben wij zoon 10 min zitten wachten.

Vervolgens kwam een vrouw ons halen en zetten ons bij de waterbakken neer. Er werd wat water gegoten en er werd verteld dat we de stoomcabine in moesten voor 10 min. Daarna inzepen met wat hun zeggen olijfolie , wat volgens mij gewoon groene zeep was. Dat 5 min in laten werken dan eraf douchen en weer 5 min in de cabine. Nadat wij de cabine uit kwamen moesten wij maar wachten want ze was bezig met een massage. We hebben zeker 15 min zitten wachten. Na die 15 min werd er gezegd dat we maar na de rustruimte moesten gaan. Vervolgens hebben wij daar weer een geruimde tijd moeten wachten.

Na de scrub die tevens wel goed was kregen we een modderpakking. 3 likjes modder en dat was het. Daarna afspoelen en weer omkleden.

We hadden een extra behandeling bij geboekt voor 10 euro p.p. bij afloop moesten wij 22 euro bij betalen. 2 euro voor parkeren. Er schijnt een aparte parkeerplaats te zijn wat dus bij binnenkomst niet verteld is terwijl de dame wist dat we van ver kwamen en niet bekend zijn.

Ik vind het zeker niet de moeite waard van het geld.

Gewenste Oplossing:

Als ik een deel van het bedrag wat er bij elkaar betaald is terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hamam Argana over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door tamara25