Klacht: Halve losse sigaretten

op 05 juli 2016 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Camel, bij elk pakje camel mis ik een deel van mijn sigaretten! Mijn vuurkopje valt er vaak af omdat de sigaretten veelste los zijn. Hierdoor is het gevaarlijk voor o.a. mijn kleding en als ik in de auto rook!

Gewenste Oplossing:

Als de sigaretten goed gevuld zijn en steviger zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Camel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Camel

Heeft op 05 juli 2016 om 11:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

Naar aanleiding van de klacht d.d. 1 juli over onze sigaretten hebben wij de consument, mevrouw Zuidema op dinsdag 4 juli jl. een email gestuurd met daarin het verzoek ons de betreffende verpakking toe te sturen zodat wij deze kunnen laten onderzoeken. Wij vertrouwen erop de consument hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Alle klachten die gemeld zijn door Miesz