Klacht: half pot shag

op 26 juni 2016 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb gister 11 juni 2016 een pot camel shag ge haalt bij de plus markt toen ik die gister avond op had gemaakt bleek dat de pot nog minder dat helft in zat Ben terug gegaan naar dec winkel waar ik die gekocht had maar ze konden voor mij helaas niks betekenen ik hoop dat jullie mij wel kunnen helpen mvg john vervoorn

Gewenste Oplossing:

Als dit op gelost is rook al jaren camel maar dit nog nooit mee gemaskt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door john1975