Klacht: gruis in shag

op 01 augustus 2016 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb nu voor de zoveelste keer een pakje shag gekocht 50 gram voor 8 euro en het valt me wel op dat de hoeveelheid gruis steeds groter wordt. ik was overgestapt van drum naar camel vanwege de hoeveelheid gruis. en nu zit ik weer met halve pakjes gruis. ikhoop dat jullie iets aan het productieproces gaan aanpassen naar aanleiding van deze klacht. want halve pakjes met gruis behoort toch niet bij een A-merk lijkt mij.
met vriendelijke groet,

Gewenste Oplossing:

bij 50gram gewooneen heel klein laagje okay maar geen halve pakjes want het is a duur genoeg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht Anja12345

1 jaar geleden - ik heb wederom een pakje shag dit maal 60 gram en heb het gruis gewogen en dat is 12 gram. dit maal heb ik het pakje bewaard

Alle klachten die gemeld zijn door Anja12345