Klacht: Grote stukken hout in camel pot 14,50

op 20 juli 2016 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al meerdere keren ben ik in mijn cameltabak grote stukjes hout tegengekomen. Stukjes hout van 6cm. Ook als ik mijn peuken dan schiet gaat me filter stuk doordat er te grote stukjes inzitten. Ik snap dat niet alle grote stukjes eruit kunnen alleen de laatste tijd heb ik het bij elke pot. Ook komt het regelmatig voor dat het kopje er afvalt. Dit is erg vervelend want dan ligt het in het vloerkleed.

Gewenste Oplossing:

Als dit minder zou worden want nu gaan veel sigaretten verloren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door bmm