Klacht: Groente en fruit

op 25 september 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is mij nu meedere keren overkomen dat de groente en het fruit niet naar wens is. Spersiebonen gekocht die na 1 dag al bruine vlekken hebben en de perziken zijn na 2 dagen verrot van binnen. Komkommers die snel uitgedroogd zijn en ananas met aan de binnenkant veel bruine vlekken. Druiven en aardbeien waar na 1 dag al schimmel op zit.
Appels die kort na aankoop al melig zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht wanneer ik vers fruit en groente koop, waarvoor ik een aanzienlijk bedrag betaal, ook de kwaliteit krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door B.Stuart