Klacht: Grillmat voor in de oven of op de barbeque

op 06 juli 2021 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb mijn 8 matjes nog niet gekregen ,de termijn van 21 dagen is verlopen.als ik naar mijn bestelling ga kijken staat er op bestelling in behandeling,en als je daar dan op klikt komt er op gerestitueerd.nrs zijn 913372071 en 913371973.tot vandaag nog niets terug gekregen ,geen geld als ook geen matjes. Zou u dat eens kunnen nakijken. Dank u

Gewenste Oplossing:

Ofwel mijn matjes ,of mijn geld terug .dank u

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 123Marieabc