Klacht: Gratis zak snoep bij aankoop van…

op 09 juli 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgekomen op de gratis zak snoep bij aankoop van twee producten kwam ik terecht bij de kruitvat-winkel op het Bastiaansplein te Delft. Bij de afdeling waar de zak/bus gevuld kon worden bleek de helft van het snoep inmiddels op, alsmede ook de bekers waar de snoep in kon. De zakken waren er nog wel maar deze konden niet worden dichtgemaakt. Toen ik dit meldde bij de kassa werd ik vriendelijk toegelachen door een medewerkster die er niets van begreep. Toegeven, Marokkaans niet mijn sterkste taal….

Gewenste Oplossing:

Houd je zaakjes op orde, maak waar wat je belooft. Het is een puinhoop in deze winkel !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sonette