Klacht: Gratis maand tijdschrijft.nl blijkt doorlopend abonnement

op 13 maart 2020 over Sanoma in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij afsluiten van de Donald Duck wordt mij een maand gratis tijdschrijften.nl aangeboden. Tijdschrift.nl niet geactiveerd, want was niet erg geïnteresseerd. Blijkt achteraf een abonnement te zij, wat mij €9,99 per maand kost. wordt gezegd dat er emails zijn gestuurd voor activatie, maar ja dit lijkt net op alle andere reclame mail die gestuurd wordt. volledig verkeerd voorgelicht en dus opgelicht.

Gewenste Oplossing:

Teruggave van onterecht betaald bedrag. In het vervolg niet meer van die verborgen aansmeer trucks gebruiken.Ik bel voor de Donald Duck en niets anders.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sanoma

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sanoma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevr. Knipping