Klacht: Gratis lamp naar aanleiding van actie wordt niet geleverd

Hans Prive op 03 april 2018 over Bosch in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een multitool van Bosch gekocht bij de Praxis en zou daarbij een gratis werklamp krijgen.Ik heb netjes de foto opgestuurd van de aankoopboen per mail en na een paar maanden nog steeds geen reactie. Ik heb toen weer een mail gestuurd, kreeg de melding dat mijn verzoek onterecht was afgewezen en dat ik alsnog het product opgestuurd zou krijgen. Het is nu 7 maanden verder en ik heb inmiddels weer een paar keer een mail gestuurd.

Gewenste Oplossing:

Het product wordt binnen 2 dagen bij mij thuis afgeleverd, of men maakt het geld over.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bosch

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bosch nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door