Klacht: Gratis grastrimmer

op 26 juni 2017 over Bosch in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 9 April heb ik bij Bol.com een grasmaaier van het merk Bosch gekocht. Bosch had op dat moment een actie “als je een grasmaaier kocht kreeg je er een grastrimmer gratis bij” je moest wel effe alle gegevens uploaden. Nadat ik dat gedaan had kreeg ik 2 dagen later een bevestiging van deelname waarin stond dat mijn grastrimmer binnen 6 weken geleverd zou worden. Nu 11 weken en 7 mails verder heb ik nog geen grastrimmer. Na iedere mail die ik stuur krijg ik het zelfde antwoord. “Wij hebben uw probleem doorgekoppeld naar de betreffende afdeling, echter hebben wij hier nog geen reactie op mogen ontvangen. Wij zullen u z.s.m op de hoogte stellen. Onze welgemeende excuses voor het oponthoud” De laatste twee weken wederom een mail gestuurd maar geen antwoord meer gekregen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn gratis grastrimmer krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bosch

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bosch nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ron33