Klacht: gratis een tompoes

op 05 augustus 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geachte de heer en mevrouw

ik was vanmiddag even bij de hema op de haarlemmerstraat alleen en ik wilde een tompoes halen en had mijn klantekaart mee genomen en die man zei tegen mijn dat ik mijn gevens niet heb in gevuld en ik kreeg hem niet mee en mijn vriend wilde het betalen of weg gaan en wij hebben er voor gekozen dat wij weg zijn gegaan en toch heb ik nog steeds recht op een gratis tompoes omdat mevrouw Geertman jarig is geweest en ze is geboren op 1-8-1972groetjes van mevrouw geertman

Gewenste Oplossing:

niet van de hema van de haarlemmerstraat

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door daniellegeertman