Klacht: gorilla glas, laat me niet lachen

op 21 januari 2014 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

jup helemaal met bovenstaande meneer eens. Die toestellen kunnen helaas helemaal niets hebben. als je ze nu van een brug gooit o.i.d. dan snap ik dat het scherm weleens aan diggelen zou kunnen liggen.. ik heb hem nu net weer per ongeluk laten vallen van mijn salontafeltje a 50 cm hoog.. boem scherm dwars doormidden en nu voor de 3e keer naar de maker en dat allemaal uit eigen tuc.. ook los toestel gekocht jaar geleden. inmiddels zijn de kosten voor het repareren van het scherm duurder dan de hele telefoon (toen los 350) . kortom, praatjes van Samsung want dit gorilla glas stelt echt niets voor.. Maar ze moeten ook ergens aan verdienen…

Gewenste Oplossing:

geen enkele oplossing, als je maar betaalt dan lossen ze alles op

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Samsung in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door zig81