Klacht: gordijnen veel te lang

op 12 september 2017 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

5 aug mijn over gordijnen in tilburg zuid besteld omdat waalwijk dicht was dat is eigenlijk onze vaste winkel week later waren daar de maak kosten gratis vond ik niet leuk nog steeds niet klaar ik gebeld zouw terug gebeld worden steeds verkeerde infomatie dit is niet fijn

Gewenste Oplossing:

grqqg zo spoedig mogelijk mijm gordijnen en maakkosten terug aub

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nellekeb