Klacht: Gled uitgegeven aan account, zonder geldige reden verbannen

op 17 juli 2016 over Habbo Hotel Nederland in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn oude habbo account waar ik geld in heb gestoken is zonder geldige rede verbannen. Nu krijg ik geen unban meer omdat hij langer dan 6 maanden geleden verbannen is. Ze lezen dan ook je email niet meer door. Ook als ik vraag of ze het doorlezen en waarom het niet na 6 maanden kan krijg ik weer het standaard mailtje terug. Ik beschouw dit als diefstal omdat ze zo natuurlijk hopen dat ik weer geld uitgeef aan een nieuw account.

Gewenste Oplossing:

Als de ban op mijn oude account ( thomas-2001v ) opgeheven wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Habbo Hotel Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Habbo Hotel Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door thomas-2001v