Klachten over Habbo Hotel Nederland

Habbo is een online platform waar je kunt chatten, ruilen en vrienden maken. Hier gelden natuurlijk ook regels, deze zijn na te lezen op help.habbo.nl LET... Lees meer >

83% van alle klachten opgelost. Nog 32 klachten nodig voor een plaats in de categorie Internet Games

83%
18 klachten gemeld
3 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
15 klachten opgelost
1.5 /10
25 stemmen
25

Tijdslijn

Beste, In een recent artikel op het internet heb ik te horen gekregen dat er een overname is geweest omtrent de huidige situatie binnen Habbo. In deze e-mail wil ik graag mijn zoon's situatie uitleggen en wou ik graag vragen of... Lees meer

Permanente ban zonder iets gedaan te hebben

Klacht van op 07 augustus 2018 over Habbo Hotel Nederland in de categorie Internet Games

Ik heb mijn Habbo account al sinds 2004, uiteraard ook een hele hoop geld in gestoken. Nou ben ik al jaren niet meer actief maar uit nostalgische redenen wilde ik graag inloggen. Nou staat er dat ik een permanente ban... Lees meer

Onterecht permanent verbannen

Klacht van op 10 maart 2018 over Habbo Hotel Nederland in de categorie Internet Games

Bij Habbo hotel Nederland ben ik onterecht permanent verbannen wegens het verkopen van virtuele eigendommen voor geld, hierdoor zijn al mijn virtuele eigendommen onterecht afgenomen en de klantenservice/helpdesk kijkt niet naar mijn persoonlijke situatie en zegt dat ik al mijn... Lees meer

beveilingsvraag vergeten

Klacht van op 26 februari 2018 over Habbo Hotel Nederland in de categorie Internet Games

Beste lezer, Elke dag speelde ik graag habbo totdat ik een vraag moest beantwoord waar ik het antwoord niet meer op wist. Vele mailtjes gestuurd naar habbo maar nooit een gesprek gehad met een van de moderators aan de telefoon zodat... Lees meer

Ik ben denk ik onterecht verbannen

Klacht van op 18 februari 2018 over Habbo Hotel Nederland in de categorie Internet Games

Geschreven op: 18-2-2018 Beste Habbo medewerker, Ik heb al een hele tijd niet ingelogd op Habbo, dus ik wou het vandaag weer een keer proberen om aan mijn vriendin te laten zien wat ik vroeger allemaal gemaakt had op Habbo. Alleen staat er... Lees meer