Klacht: Verkleurd achterwand na 8 maanden

Hamrah op 20 januari 2022 over Glasconcept in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In april heeft het bedrijf glasconcept een verhard glas keuken achterwand geplaatst bij mij in de keuken achter gasfornuis met garantie dat de kleur zeker niet voorlopig en de komende 10 jaar niet gaat verkleuren. Nu na 8 maanden is dat het geval. Er is iemand geweest van het bedrijf en die erkend het probleem en geeft aan dat dit opgelost moet worden.

De oplossing van het bedrijf is om de huidige achterwand te vervangen en dat er een extra verhard glas van 30cm transparant achter de gasfornuis komt. 90x 30 cm.

Ik vind dat niet mooi en heb dit vaker aangegeven. tevens had ik bij aanschaf van achterwand dit specifiek besproken met het bedrijf en het werd mij gegarandeerd dat het goed komt en geen verkleuring komt achter gasfornuis.
Het bedrijf komt niet met een andere oplossingen en reageert niet meer op mijn mailtjes.
Daarnaast valt dit binnen de garantie. Ik heb ook andere voorstellen/oplossingen gedaan maar daar wordt niet op ingegaan.

Gewenste Oplossing:

Opnieuw een verhard glas over het gehele achterwand van de gasfornuis van een beter materiaal en dikker zodat er geen verkleuring plaats vindt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Glasconcept nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hamrah