Klacht: Annuleren automatische incasso

Gerdebeer op 12 juli 2023 over Gibsmir.com in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
Ik heb een account bij Gibsmir en heb mijn account laten opheffen en tevens mijn automatische incasso laten annuleren van mijn creditcard per 02-06-23 en opzegtermijn is 1 maand echter krijg ik een melding dat er reservering om te betalen per 09-07-23:
deu.hlgbill 08001803967 HU 9 jul. | 01:10:16
€ 32,49Af Gereserveerd.
Graag hulp hierbij.

Dit is het mailverkeer tussen mij en Gibsmir:
[email protected]
Aan:U
Wo 24-5-2023 09:41
Geacht lid,
Bedankt dat u contact met onze klantenservice heeft opgenomen.
Onze excuses voor het ongemak, maar om uw abonnement te annuleren gaat u naar Mijn Instellingen Betalingsgeschiedenis Abonnement deactiveren en volgt u de instructies op die pagina.
Als u vragen heeft over de site, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Met vriendelijke groeten,
Klantenservice

Vertaald uit het Engels Oorspronkelijk bericht weergeven | Automatische vertaling inschakelen 
S
[email protected]
Aan:U
Wo 24-5-2023 09:41
Geacht lid,

Dit is om te bevestigen dat uw verzoek is gemaakt met de ticket-ID [KTV-91642-542] en te zijner tijd zal worden beantwoord.

Wij streven ernaar om binnen 24 uur op uw vraag te reageren.

Hartelijke groeten
Klantenserviceteam.
GZ
Gerard van Zutphen

Aan:[email protected]
Do 1-6-2023 02:25
Beste heer/mevrouw,

Ik heb tot heden geen reactie ontvangen tav annuleren van mijn
automatische incasso. Graag wil ik de status hiervan weten.

Met vriendelijke groet
Gerard van Zutphen

[email protected]
Aan:U
Do 1-6-2023 13:11
Geacht lid,
Bedankt dat u contact met onze klantenservice heeft opgenomen.

Deze e-mail bevestigt dat u uit onze database bent verwijderd.
U ontvangt geen e-mails meer rechtstreeks van ons.

Geef de exacte datum en het bedrag van de betreffende kosten aan, zodat we uw zaak verder kunnen onderzoeken.

Met vriendelijke groeten,
Klantenservice


Aan:[email protected]
Do 1-6-2023 21:57
Beste Klantenservice,

Bedankt voor de reactie op mijn e-mail.

Bij deze de exacte datum en bedrag betreffende kosten:
Datum : 31-05-2023
Bedrag:  € 55,69

Met vriendelijke groet
Gerard van Zutphen


S
[email protected]

Aan:[email protected]
Vr 2-6-2023 11:06
Geachte heer,
Bedankt dat u contact met onze klantenservice heeft opgenomen.

Aangezien we hetzelfde administratiesysteem gebruiken voor de ondersteuning van al onze sites, kunt u, om eventuele storingen of problemen in de procedure te voorkomen, voor andere sites van ons betalen door het pakket te kiezen en de aankoop te bevestigen zonder opnieuw uw creditcard-/debetkaartgegevens in te voeren. Daarom heeft u op 16.04.2023 op onze andere site TreffeGirls.com een aanbod gekregen om een 14-daagse proefperiode aan te schaffen en deze te accepteren.
U kunt onze Gebruiksvoorwaarden onderaan elke pagina van de site raadplegen.
Wees ervan op de hoogte dat uw abonnement is opgezegd om toekomstige facturering te voorkomen.

Met vriendelijke groeten,
klantenservice


Dit bericht is verzonden met hoge urgentie.
Dit bericht is verzonden met hoge urgentie.
GZ
Gerard van Zutphen

Aan:[email protected]
Wo 12-7-2023 01:06
Beste heer/mevrouw,

Ik heb een opdracht geven aan jullie om mijn automatische incasso te annuleren (intrekken) per 06-02-23, ik heb de bevestiging gekregen dat dit per 01 juli 2023 dat mij automatische incasso stopt,  echter zie ik dat ik via mijn creditcard een betalingsverzoek :
 deu.hlgbill 08001803967 HU
9 jul. | 01:10:16
€ 32,49Af
Gereserveerd

Ik hoor graag van u
Met vriendelijke groet Gerard van Zutphen

Met vriendelijke groet
Gerard van Zutphen

Gewenste Oplossing:

Wanneer automatische incasso onmiddellijk stop.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gibsmir.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gibsmir.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gerdebeer