Klacht: gewoon twee keer zo veel betaald

op 18 augustus 2017 over TopTicketshop in de categorie Ticketbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

twee kaartjes voor de marathon besteld,voor het bedrag van let wel 160.00 euro terwijl ze in de welbetreffende 41.00 euro per stuk kosten,dus maal twee 82.00 euro dit mag toch niet.schandalig bestel ik eindelijk iets online niet wetende dat je zo bedrogen word geen woorden voor oma gaat ook eens naar de schouwburg

Gewenste Oplossing:

ik zo tevreden zijn als ik de helft van mijn betaalde 160.00 terug zou krijgen kunnen we in ieder geval nog van ons uitje genieten vr gr A Bruul Den Helder

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TopTicketshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TopTicketshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door akkenol@hotmail.nl